Hoe kan ik mijn verwarmingssysteem bedienen wanneer de verbinding tussen de Slimme Thermostaat en de Extensiekit verloren is gegaan?

Wanneer de verbinding tussen de Slimme Thermostaat en de Extensiekit verloren is gegaan, kan de Slimme Thermostaat geen metingen van kamertemperatuur meer verzenden naar de Extensiekit. Ook worden wijzigingen in de instellingen op de Slimme Thermostaat pas doorgevoerd nadat de verbinding is hersteld.

In het onwaarschijnlijke geval van het verbreken van de verbinding, bestaat er een mogelijkheid om de verwarming en het warme water handmatig in of uit te schakelen via de Extensiekit.

Extensiekit tijdens een verbroken verbinding met de Slimme Thermostaat

Wanneer de Extensiekit geen actuele kamertemperatuur meer ontvangt van de Slimme Thermostaat, blijft deze werken met de laatste instellingen die zijn ontvangen van de Slimme Thermostaat - deze behoudt de huidige status. Als je deze instelling wilt wijzigen, zijn er twee opties beschikbaar: je kunt besluiten de verwarming aan of uit te zetten. Je kunt schakelen tussen de functies door op de knop aan de bovenkant van de Extensiekit te drukken.

Opmerking: deze bedieningsopties op de Extensiekit zijn alleen beschikbaar als de Extensiekit gedurende meer dan 30 minuten geen temperatuurwaarde heeft ontvangen of net na het herstarten van het apparaat, totdat de verbinding met de Slimme Thermostaat is gelukt.