Mijn app geeft aan dat er geen toegang op afstand is. Wat betekent dit en wat kan er aan gedaan worden?

Er wordt ‘geen externe toegang’ in de apps weergegeven als de apparaten in jouw huis niet kunnen communiceren met de tado° -server.

Als je op het punt staat een tado°-apparaat te installeren, zorg er dan voor dat het apparaat is gepaired met de Internetbridge.

Bekijk instructies om te pairen

Als jouw tado°-apparaten al een keer zijn gepaired en volledig operationeel waren, selecteer dan hieronder uw tado°-configuratie voor het oplossen van problemen: