Hoe werkt de handmatige bediening in de app en op het apparaat?

Voelt het een beetje koud aan deze avond en wil je de verwarming wat hoger dan normaal plaatsen of wil je de warmwaterbereiding inschakelen om te baden?

Het tijdelijk aanpassen van de instellingen van het verwarmings- of airconditioningssysteem is vrij eenvoudig. Gebruik gewoon de app of de gebruikersinterface op de tado° Slimme Thermostaat of de Slimme Aircobediening.

In de app vind je de huidige temperatuursinstellingen in het midden van het hoofdscherm. Als je op de temperatuursinstelling drukt, wordt de handmatige bediening geopend en kun je eenvoudig de temperatuur wijzigen of de verwarming, het warm water of de airconditioning in- en uitschakelen. Elke wijziging hier verandert je Slimme Schema niet, maar vervang het tijdelijk.

Natuurlijk kun je altijd de huidige instellingen op de gebruikersinterface van de Slimme Thermostaat of de Slimme Aircobediening wijzigen.

Om te begrijpen hoe lang een opname actief blijft, bekijk het volgende artikel: