Hoe laat ik mijn familieleden, andere bewoners of gasten mijn tado° gebruiken?

Je kan eenvoudig een gebruiker toevoegen aan je tado° account door een uitnodiging te sturen per email. De gebruiker kan dan deelnemen aan jouw account door de uitnodiging in de e-mail te accepteren.

Om een gebruiker uit te nodigen ga je simpelweg naar “Instellingen” > “Mensen” en geef het e-mailadres in.

Voor bewoners zonder een smartphone of voor schoonmakers die je regelmatig bezoeken, kan je ook tijdschema’s instellen in het Slimme Schema, die dan ook actief zijn, zelfs als er geen gebruiker met een smartphone aanwezig is.

Als laatste maar niet minst belangrijke, instellingen kunnen ook onmiddellijk op de apparaten ingesteld worden op ieder moment.