Waarom heb ik een bericht ontvangen dat mijn installatie-instructies nog niet klaar zijn?
Waarom heb ik een bericht ontvangen dat mijn installatie-instructies nog niet klaar zijn?
Manuel avatar
Geschreven door Manuel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij verstrekken stap-voor-stap instructies voor je apparaten in de tado° app. Dit helpt je om je tado° apparaten snel en eenvoudig te installeren.

In een enkel geval moet ons Technisch support team aangepaste instructies voor je systeem opstellen, dit kan enige tijd duren. Daarom heb je een bericht ontvangen dat de installatie-instructies nog niet klaar zijn.

Wacht alsjeblieft tot je deze instructies hebt ontvangen voordat je begint met het installeren van tado°. Anders kan het zijn dat het systeem niet goed werkt of zelfs beschadigd raakt.

Als je jouw bestaande apparaten al hebt verwijderd, plaats deze dan tijdelijk opnieuw terug. Zo kun je je huis verwarmen terwijl je wacht op instructies.