Waarom heb ik een bericht ontvangen dat mijn installatie-instructies nog niet klaar zijn?

Om het installatieproces zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we u duidelijke, stapsgewijze instructies die zijn afgestemd op uw specifieke systeem. Voor de meeste systemen hebben we al op maat gemaakte instructies in onze database en u kunt uw tado°-apparaten direct installeren nadat u ze hebt geregistreerd.

In enkele gevallen zijn deze instructies nog niet klaar en moeten onze technici aangepaste stapsgewijze instructies voor uw systeem opstellen.

We kunnen uw instructies meestal binnen twee werkdagen voorbereiden.

Installeer tado° alstublieft niet zonder deze instructies. Als u installeert zonder op instructies te wachten, werkt het systeem mogelijk niet correct vanwege ontbrekende configuratie-opties of kan het systeem zelfs beschadigd raken.