tado° biedt vele upgrade-opties om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de laatste tado° producten en diensten.

Upgrade naar de V3+ app

De V3+ app is specifiek ontworpen voor de V3+ producten. Als je al een V1, V2 of V3 tado° product bezit, kun je de nieuwe app als een upgrade aanschaffen voor een eenmalig bedrag van €19,99.

Hierbij is de Auto-Assist Skill inbegrepen. De upgrade kan worden gekocht via een knop in de app. Zodra je de upgrade koopt zullen alle gebruikers in jouw tado° app worden geüpgraded naar de V3+ app.

Probeer V3+ uit voordat je koopt

Je kunt de V3+ demo in een tado° Demo-Woning uitproberen om de nieuwe functies te ontdekken voordat je een upgrade uitvoert.

Zo krijg je  toegang tot de demo:

• Open de mobiele tado°-app
  • Selecteer Meer > Uitloggen
  • Swipe naar links vanaf de account aanmaken pagina en selecteer Demo.

Wanneer je klaar bent met het verkennen van de demo, selecteer je Meer > Demo beëindigen en log je opnieuw in om weer toegang te krijgen tot jouw tado°-account.

Terwijl je bent uitgelogd van je account, blijft tado° in de modus (Thuis / Afwezig) waarin het zich bevond voordat je uitlogde.

Upgraden naar de HomeKit compatibele Internetbridge

Om je Slimme Thermostaat met HomeKit te koppelen heb je de HomeKit-compatibele Internetbridge nodig die wordt geleverd met de Starterskit V3 of nieuwere versies. Als je een Starterskit V2 hebt dan kun je jouw bestaande Bridge vervangen door de HomeKit-compatibele Internetbridge. De Internetbridge kan worden gekocht in onze webshop via deze link.