Welke upgrade-opties biedt tado° aan trouwe klanten van het eerste uur?

Je wilt je oude Connector Kit vervangen door een Slimme Thermostaat om bijv. Apple HomeKit te gebruiken of omdat je wilt upgraden naar de nieuwe V3+ app? Dan hebben wij een passende aanbieding voor jou.

V3+ App Upgrade

De V3+ app is specifiek ontworpen voor de V3+ producten. Echter, als je al een V1, V2 of V3 tado° product bezit, kun je de nieuwe app als een upgrade aanschaffen voor een eenmalig bedrag van €19,99. Hierbij is de Auto-Assist Skill inbegrepen.

De upgrade zal vanaf deze herfst beschikbaar zijn als een in-app aankoop in de bestaande tado° app.

Verder zijn er verschillende hardware upgrade opties, afhankelijk van je huidige productversie. Je opties zijn:

Klanten met een V2 Starterskit

Het enige dat we aangepast hebben bij onze Starterskits, bij het overstappen van V2 naar V3, is het vervangen van de Bridge naar de nieuwe HomeKit compatibele Internetbridge. De nieuwe HomeKit-compatibele Internetbridge kan voor € 129,- gekocht worden

Klanten met een Connector Kit

Als je een Connector Kit gekocht hebt en je wilt upgraden naar de Slimme Thermostaat - Starterskit V3+, dan zullen we je een korting van 30% aanbieden op de aankoopprijs van de nieuwe kit, zodra je je oude Connector Kit naar ons teruggestuurd hebt.*

Deze deal is exclusief verkrijgbaar via ons klantendienst team.

*Let op: dit aanbod is niet combineerbaar met andere speciale aanbiedingen of kortingsacties.