Hoe kan ik upgraden naar de laatste tado° producten en diensten?

tado° biedt vele upgrade-opties om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot de laatste tado° producten en diensten.

Upgrade naar de V3+ app

De V3+ app is specifiek ontworpen voor de V3+ producten. Als je al een V1, V2 of V3 tado° product bezit, kun je de nieuwe app als een upgrade aanschaffen voor een eenmalig bedrag van €19,99.

Hierbij is de Auto-Assist Skill inbegrepen. De upgrade kan worden gekocht via een knop in de app. Zodra je de upgrade koopt zullen alle gebruikers in jouw tado° app worden geüpgraded naar de V3+ app.

Upgraden naar de HomeKit compatibele Internetbridge

Om je Slimme Thermostaat met HomeKit te koppelen heb je de HomeKit-compatibele Internetbridge nodig die wordt geleverd met de Starterskit V3 of nieuwere versies. Als je een Starterskit V2 hebt dan kun je jouw bestaande Bridge vervangen door de HomeKit-compatibele Internetbridge. De Internetbridge kan worden gekocht via onze webshop

Upgrade naar de Slimme Thermostaat Starterskit V3+

Als je een Connector Kit (V1) gekocht hebt en je wilt upgraden naar de Slimme Thermostaat - Starterskit V3+, dan zullen we je een korting van 30% aanbieden op de aankoopprijs van de nieuwe kit, zodra je je oude Connector Kit naar ons teruggestuurd hebt.*

Neem voor meer informatie over deze upgrade optie, contact op met onze klantenservice.

*Let op: dit aanbod is niet combineerbaar met andere speciale aanbiedingen of kortingsacties.