De LED's op de Internetbridge lichten niet op. Wat kan ik doen?
De LED's op de Internetbridge lichten niet op. Wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat de Internetbridge is aangesloten op de meegeleverde USB-voedingskabel, zullen alle LED’s kort branden. Na een paar seconden worden alle LED's uitgeschakeld, behalve de link of power LED die aan zal blijven om aan te geven dat de Internetbridge van stroom is voorzien.

Als de LED's na het inschakelen van de Internetbridge niet oplichten, controleer dan het volgende:

1. Als u de USB-kabel op een router hebt aangesloten, gebruik dan de externe voedingsadapter om de Internetbridge via een stopcontact te voeden.

2. Probeer een andere voedingskabel en/of voedingsadapter om de Internetbridge te voeden.

Als de LED’s na de bovenstaande maatregelen nog altijd niet oplichten, kun je contact met ons op via de chat. Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen.