De LED's op de Bridge lichten niet op. Wat kan ik doen?

Nadat de Bridge is aangesloten op de meegeleverde USB-voedingskabel, zullen alle LED’s kort branden. Na een paar seconden worden alle LED's uitgeschakeld, behalve de link of power LED die aan zal blijven om aan te geven dat de Bridge van stroom is voorzien..

Als de LED's na het inschakelen van de Bridge niet oplichten, controleer dan het volgende:

1. Als u de USB-kabel op een router hebt aangesloten, gebruik dan de externe voedingsadapter om de Bridge via een stopcontact te voeden.
  2. Probeer een andere voedingskabel en/of voedingsadapter om de Bridge te voeden.

Als de LED’s na de bovenstaande maatregelen nog altijd niet oplichten, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.