Jouw Slimme Aircobediening V3+ toont een E03 fout wanneer deze is verbonden met wifi, maar de router geen IP-adres naar het apparaat heeft verzonden.

In dit geval moet je het Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) van je router instellen en inschakelen, zodat de Slimme Aircobediening V3+ een IP-adres kan ontvangen. Als je hierbij problemen ondervindt of meer hulp nodig hebt, raadpleeg dan de gebruikershandleiding van je router.

Zodra je DHCP op de router hebt geactiveerd, start je de Slimme Aircobediening V3+ opnieuw door het apparaat van de stroomtoevoer af te halen, een paar seconden te wachten en de stekker weer in het stopcontact te steken.

Als het apparaat nog steeds een E3 fout toont, controleer dan of je een MAC-filter op je router gebruikt en deactiveer deze.

Tip: Je kunt je airco altijd direct op de Slimme Aircobediening V3+ aansturen, zelfs wanneer internet tijdelijk buiten werking is. Ook kun je hiervoor je oude airco-afstandsbediening gebruiken.