Mijn Slimme Aircobediening toont fout E03. Wat betekent dit en hoe kan het worden opgelost?

Fout E03 geeft aan dat hoewel de Slimme Aircobediening is verbonden met wifi, de router geen IP-adres naar het apparaat heeft verzonden. Om de Slimme Aircobediening een IP-adres te geven, schakelt u DHCP in de routerinstellingen in. Hoe dit specifiek voor uw router wordt gedaan, vindt u in uw routerhandleiding.

Tip: Je kunt de Airco altijd regelen via de gebruikersinterface op de Slimme Aircobediening, zelfs wanneer internet tijdelijk niet beschikbaar is. Je oude afstandsbediening werkt ook in dit geval.