Wanneer de Slimme Aircobediening V3+ geen wifi-configuratie heeft, wordt een unieke 4-cijferige code (XXXX) weergegeven op het display.

Het creëert een draadloos toegangspunt met de naam tadoXXXX. Zodra dit wordt weergegeven, is je Slimme Aircobediening V3+ klaar om nieuwe wifi-inloggegevens te ontvangen.

Als je de Slimme Aircobediening V3+ niet via wifi kunt aansluiten, doe je het volgende:

1. Verwijder de wifi-gegevens van je Slimme Aircobediening V3+ door de stappen in dit artikel te volgen.

2. Zodra je de unieke 4-cijferige code op het display van de Slimme Aircobediening V3+ ziet, haal je de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Wacht twee minuten en steek de stekker weer in het stopcontact om het apparaat opnieuw op te starten.

3. Als je een telefoon of tablet gebruikt, zorg er dan voor dat jouw mobiele gegevens zijn uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor dat jouw telefoon of tablet alleen verbinding maakt met het tado° draadloze toegangspunt.

4.Ga naar de wifi-instellingen van jouw PC, laptop, Android telefoon of tablet. Maak in het wifi-instellingenmenu verbinding met het draadloze toegangspunt dat wordt weergegeven als "tado", gevolgt door de 4-cijferige code die werd weergegeven op je Slimme Aircobediening V3+.

5.Open een webbrowser en voer http://192.168.1.1 in de adresbalk in. Voer op de weergegeven webpagina de naam en het wachtwoord van je wifi-netwerk in. Zodra je deze informatie hebt verzonden, sluit de Slimme Aircobediening V3+ de sessie om verbinding te maken met het wifi-netwerk.

Als de Slimme Aircobediening V3+ al in je tado° Home was geïnstalleerd, hoef je verder niets te doen.

Als je de Slimme Aircobediening V3+ voor de eerste keer installeert, zie je het moersleutelpictogram op het display en kun je doorgaan met de installatie in de tado° app.

Als de Slimme Aircobediening V3+ geen verbinding kan maken met het wifi-netwerk, geeft het display de unieke 4-cijferige code weer en schakelt het apparaat de toegangspuntmodus in. Als dit gebeurt, controleer dan nogmaals of het wifi-netwerk en het wachtwoord dat je hebt ingevoerd correct zijn.

Als je verdere hulp nodig hebt, kan je contact opnemen met ons Technical Support team onder vermelding van de exacte foutmelding die je op het scherm ziet (indien relevant) en de stap in het bovenstaande proces waarbij je niet verder kwam.