Hoe kan ik de wifi-instellingen voor mijn Slimme Aircobediening configureren met behulp van mijn Android-apparaat?

Wanneer de Slimme Aircobediening geen wifi-configuratie heeft, wordt een unieke 4-cijferige code (XXXX) weergegeven op het display.

Het creëert een draadloos toegangspunt met de naam tadoXXXX. Zodra dit wordt weergegeven, is je Slimme Aircobediening klaar om nieuwe wifi-inloggegevens te ontvangen.

Als je de Slimme Aircobediening niet via wifi kunt aansluiten, doe je het volgende:

1. Koppel je Slimme Aircobediening los van de voedingskabel. Wacht twee minuten en sluit deze weer aan om het apparaat opnieuw te starten.

2. Maak verbinding met het draadloze toegangspunt dat wordt weergegeven op je Slimme Aircobediening met behulp van de wifi-instellingen van je pc, laptop, Android-telefoon of tablet. Als je een telefoon of tablet gebruikt, moet je ervoor zorgen dat mobiel internet is uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor dat het toegangspunt alleen wordt gebruikt voor dataverkeer.

3. Open een webbrowser en voer http://192.168.1.1 in de adresbalk in. Voer op de weergegeven webpagina de naam en het wachtwoord van je wifi-netwerk in. Zodra je deze informatie hebt verzonden, sluit de Slimme Aircobediening de sessie om verbinding te maken met het wifi-netwerk.

Als de Slimme Aircobediening al in je tado° Home was geïnstalleerd, hoef je verder niets te doen.

Als je de Slimme Aircobediening voor de eerste keer installeert, zie je het moersleutelpictogram op het display en kun je doorgaan met de installatie in de tado° app.

Als de Slimme Aircobediening geen verbinding kan maken met het wifi-netwerk, geeft het display de unieke 4-cijferige code weer en schakelt het apparaat de toegangspuntmodus in. Als dit gebeurt, controleer dan nogmaals of het wifi-netwerk en het wachtwoord dat je hebt ingevoerd correct zijn.