Hoe werkt Apple HomeKit met tado°?

Wanneer je een instelling voor een tado° product wijzigt met HomeKit (bijvoorbeeld met de Apple Home App of Siri), wordt het behandeld alsof het een handmatige invoer is op het tado° apparaat. Dit betekent dat tado° overschakelt naar handmatige bediening.

Met HomeKit heb je over het algemeen alleen toegang tot HomeKit-apparaten vanaf de iOS-apparaten terwijl je bent verbonden met je Wi-Fi-thuisnetwerk. Om een ​​HomeKit-apparaat vanaf een ander adres te bedienen, is een Apple TV, HomePod of iPad vereist. Je kunt hier meer over te weten komen op de speciale Apple HomeKit-website.

Raadpleeg onze HomeKit-sectie voor meer informatie over tado° en HomeKit.