Hoe werkt Apple HomeKit met tado°?

Wanneer je een instructie geeft aan een tado° product via HomeKit (bv. via Apple Home of de stemherkenning van Siri), dan wordt deze door tado° als handmatige input geregistreerd. Dat betekent dat tado° naar de “handmatige bediening” schakelt en de doeltemperatuur gebruikt die ingesteld is via HomeKit.

Met HomeKit heb je alleen toegang tot de HomeKit compatibele apparaten vanaf je iOS apparaten als je thuis bent. Om een HomeKit apparaat van overal te bedienen heb je een Apple TV (4e generatie) nodig. Je kunt hierover meer informatie vinden op de toegewijde Apple HomeKit website.

Meer informatie over tado° en HomeKit vind je in het HomeKit gedeelte.