De ‘Link’ LED op de Bridge brandt, maar de andere lichten gaan niet aan. Wat betekent dit?

Een brandende ‘Link’ LED op de Bridge geeft aan dat de Bridge wel van stroom is voorzien maar dat het nog geen LAN-poort heeft gedetecteerd. Als de ‘Router’ LED niet begint te knipperen kort nadat de Bridge is verbonden met een router, controleer dan het volgende:

1. Controleer de ethernetkabel die de Bridge met de router verbindt. Zorg ervoor dat de kabel aan beide uiteinden juist aangesloten is. Probeer een andere ethernetkabel of LAN-poort voor het verbinden van de Bridge aan jouw router.
  2. Controleer of de LAN-poort uitgeschakeld is. Als de lichtjes op de poort niet aan gaan, nadat een kabel op de poort wordt aangesloten, dan is de poort waarschijnlijk uitgeschakeld en zal moeten worden ingeschakeld via de router instellingen.