Je kunt je tado° regeling met IFTTT uitbreiden. Een IFTTT Action schakelt altijd één van je tado° zones van zijn huidige actieve modus naar de handmatige bediening. Je kunt nu selecteren, hoe lang deze handmatige bediening actief dient te blijven. Als je “tot beëindigd door gebruiker” selecteert, dan kan de handmatige bediening beëindigd worden door een andere IFTTT Action via de tado° mobiele app, webapp (tado.com/webapp) of de gebruikersinterface van het apparaat. Je kunt tado° ook gebruiken om andere met IFTTT verbonden apparaten te triggeren en zo je tado° integreren in je verbonden slimme huis.

Overzicht van tado° IFTTT Triggers en Actions

Heating Service

Hot Water Service

Air Conditioning

Laat je door onze tado° IFTTT Applets inspireren.