Welke IFTTT diensten biedt tado° aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je tado° regeling met IFTTT uitbreiden.

Een temperatuur wijziging via IFTTT zal die tado° kamer van zijn huidige actieve modus naar Handmatige bediening schakelen. Je kunt selecteren hoe lang deze Handmatige bediening actief dient te blijven via de IFTTT website.

Als je “tot beëindigd door gebruiker” selecteert, kan de Handmatige bediening op een van de volgende manieren beëindigd worden:

• Via een andere IFTTT Action

• Via de tado° mobile app

• Via de web-app

• Via de gebruikersinterface op het apparaat.

Je kunt tado° ook gebruiken om andere met IFTTT verbonden apparaten te triggeren en zo je tado° integreren in je verbonden slimme huis.

Overzicht van tado° IFTTT Triggers en Actions