Waarom duurt het zo lang om mijn Slimme Aircobediening te updaten?

Om naar de laatste firmware te updaten moet de Slimme Aircobediening in verbinding staan met onze Update Server. Daarom kan de update, afhankelijk van je locatie, een tijdje duren.

Haal de stroom er niet af of herstart de Slimme Aircobediening niet terwijl de update nog wordt geïnstalleerd.

Meer informatie:

Wat betekenen de symbolen op het display van de Slimme Aircobediening?