Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E04 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E04 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een E04 foutmelding op de Slimme Aircobediening geeft aan dat de verbinding met onze tado° servers mislukt is.

Om dit op te lossen, doe je het volgende:

1. Zorg ervoor dat de wifi is ingeschakeld en werkt. Om dit te doen controleer je de wifi-toegang van andere apparaten of the LED lampjes aan de voorkant van je router.

2. Reset zo nodig je wifi-netwerk.

3. Geef de Slimme Aircobediening dan een paar minuten de tijd om verbinding te maken met het internet.

Let op: wanneer de internetverbinding tijdelijk verbroken is, kun je de airco via het gebruikersinterface op je Slimme Aircobediening aansturen. Je kunt hiervoor ook je oude airco afstandsbediening gebruiken.