Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E01 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E01 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een E01 foutmelding op de Slimme Aircobediening wijst op een time-out probleem met de wifi-verbinding. In de meeste gevallen is er geen verbinding vanwege een onjuist wifi-paswoord.

Om dit op te lossen, doe je het volgende:

1. Wacht totdat de display van je Slimme Aircobediening de 4-cijferige code opnieuw toont. Dit betekent dat het apparaat gereed is om verbinding te maken met de wifi.

2. Als het probleem aanhoudt, controleer dan of de wifi is ingeschakeld en werkt. Controleer om dit te doen de wifi-toegang van andere apparaten of the LED lampjes aan de voorkant van je router.

Let op: wanneer de internetverbinding tijdelijk verbroken is, kun je de airco via het gebruikersinterface op je Slimme Aircobediening aansturen. Je kunt hiervoor ook je oude airco afstandsbediening gebruiken.