Wanneer fout E01 wordt weergegeven op het display van de Slimme Aircobediening, is een time-out opgetreden tijdens het verbinden met het wifi-netwerk. De Slimme Aircobediening gaat na het weergeven van de fout terug naar de access point modus en je kunt opnieuw proberen verbinding te maken met het netwerk. In de meeste gevallen mislukt de verbinding vanwege een onjuist wifi wachtwoord. Wanneer u fout E01 ziet, doet u het volgende:

1. Wacht tot de Slimme Aircobediening 4 cijfers opnieuw toont. Dit geeft aan dat het terug is in de access point modus. Voer de wifi-inloggegevens opnieuw in en let speciaal op hoofdletters en kleine letters en correcte spelling van zowel de netwerknaam als het wachtwoord. Verzend de gegevens om verbinding te maken met je wifi-netwerk.
  2. Controleer of je wifi is geactiveerd en werkt door wifi-toegang op andere apparaten te controleren of door de router te controleren.

Tip: Je kunt je airco altijd direct op de Slimme Aircobediening aansturen, zelfs wanneer internet tijdelijk buiten werking is. Ook kun je hiervoor je oude airco-afstandsbediening gebruiken.