Welke nieuwe functies zijn gepland? Wat staat er op de ontwikkelingsroadmap?

Verbonden producten en het Internet der Dingen

Software speelt een steeds belangrijkere rol in hedendaagse producten. Het geheel van functies blijft voor traditionele producten hetzelfde na aankoop. De software van verbonden IoT-producten (Internet of Things / Internet der Dingen) wordt daarentegen automatisch up-to-date gehouden.

Op die manier kun je altijd genieten van de laatste functies van tado° - zonder extra kosten.

Deze roadmap toont alleen de meest belangrijke innovaties en de recentste schatting van wanneer die nieuwe functies beschikbaar zullen komen. We introduceren voor zowel onze apparaten als onze web- en mobiele apps voortdurend software-updates. Die updates hebben we niet opgenomen in deze grafische roadmap om de leesbaarheid ervan te bevorderen.

Aanvullende geplande functies (in willekeurige volgorde):

Algemeen

• Globale knop om alle zones in één keer aan/uit te zetten
  • IFTTT: extra “triggers” en “actions”, zoals bv. een “trigger” voor temperatuur- en luchtvochtigheidsveranderingen
  • Openbare API voor ontwikkelaars
  • Verschillende niveaus van gebruikersrechten (“beheerder” & “gewone gebruiker”)
  • Verbeterde taallokalisatie voor de Italiaanse, Spaanse, Franse, Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt
  • Rapport in de webapplicatie
  • Kopiëren van dagen in het slimme schema
  • Extra modus: closed loop besturing op basis van de door tado° gemeten temperatuur

Mobiele apps

• Geoptimaliseerde apps voor tablets (bv. voor iPad, Galaxy Tab, MS Surface, …)
  • Apple Watch app
  • Android Wear app
  • Live Tile ondersteuning (Windows)
  • iOS Today widget (iOS)
  • Android widget (Android)
  • Spraakbesturing (Siri, Google, Cortana)