Welke nieuwe functies zijn gepland? Wat staat er op de ontwikkelingsroadmap?

Verbonden producten en het Internet der Dingen

Software speelt een steeds belangrijkere rol in hedendaagse producten. Het geheel van functies blijft voor traditionele producten hetzelfde na aankoop. De software van verbonden IoT-producten (Internet of Things / Internet der Dingen) wordt daarentegen automatisch up-to-date gehouden.

Deze roadmap toont alleen de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen. We verstrekken continu kleinere software-updates van onze apparaten en van onze web- en mobiele apps. Voor een goede leesbaarheid zijn de kleinere updates niet in de grafische roadmap opgenomen.

Aanvullende geplande functies (in willekeurige volgorde):

Algemeen

• Globale knop om alle zones in één keer aan/uit te zetten
  • Openbare API voor ontwikkelaars
  • Verschillende niveaus van gebruikersrechten (“beheerder” & “gewone gebruiker”)
  • Rapport in de webapplicatie
  • Kopiëren van dagen in het slimme schema

Mobiele apps

• Geoptimaliseerde apps voor tablets
  • Apple Watch app
  • Android Wear app
  • iOS Today widget (iOS)
  • Android widget (Android)