Ik wil mijn Slimme Aircobediening met een ander wifi-netwerk verbinden. Hoe kan ik de wifi-inloggegevens veranderen?

Opmerking: Als je de inloggegevens van je wifi-netwerk al hebt ingevoerd, dan dien je die eerst te verwijderen.

Tijdens het zoeken naar een lokaal wifi-netwerk, laat de Slimme Aircobediening een radar animatie zien. Zodra het zoeken voltooid is, creëert het apparaat een draadloos verbindingspunt met de naam "tadoXXXX”, waarin XXXX de 4 cijfers zijn die worden weergegeven op de display van de Slimme Aircobediening.

Als de vier cijfers worden weergegeven op het display, dan is je Slimme Aircobediening klaar om de nieuwe inloggegevens van het wifi-netwerk te ontvangen:

Je kunt ze eenvoudig overdragen met de tado° app waarmee het apparaat voorheen verbonden was. Volg simpelweg de volgende instructies:

1. Open de app en navigeer naar de instellingen.
  2. Open de zone-instellingen van de zone waarin de Slimme Aircobediening zich bevond.
  3. Klik hier op de "Herstel inloggegevens wifi” knop en volg de instructies.

Een alternatieve mogelijkheid is de inloggegevens invoeren door een normale webbrowser te gebruiken terwijl je verbonden bent met het verbindingspunt dat de Slimme Aircobediening voorziet.

• Maak een verbinding met dit wifi-netwerk via je PC, laptop, smartphone of tablet. Merk op dat mobiele data uitgeschakeld dienen te zijn op dit moment om er zeker van te zijn dat je uitsluitend het verbindingspunt gebruikt voor dataverkeer.
  • Typ het volgende in de adresbalk van je browser: http://192.168.1.1 Voer op die webpagina de naam en het wachtwoord van je wifi-netwerk in. Door die informatie te verzenden, wordt de pagina ververst en worden de ingevulde velden geleegd - het zorgt er bovendien voor dat de Slimme Aircobediening zich opnieuw verbindt.

Als de verbinding mislukt, dan zal de Slimme Aircobediening opnieuw een draadloos verbindingspunt ter beschikking stellen, om zo een nieuwe verbinding mogelijk te maken. Mocht dit gebeuren, controleer dan of het wifi-wachtwoord dat je invoerde correct is.