Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
De Slimme Aircobediening kan mijn airco niet inschakelen. Wat kan ik doen?
De Slimme Aircobediening kan mijn airco niet inschakelen. Wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan zijn dat de Slimme Aircobediening niet juist is gepositioneerd. Of omdat de Slimme Aircobediening niet de juiste bevelen naar je airco stuurt.

Controleer of de tado° Slimme Aircobediening zich direct in het gezichtsveld van de airco bevindt. Test ook of de apparaten niet te ver uit elkaar staan. Je kunt de tado° Standaard gebruiken om je apparaat beter te positioneren.

Als je Slimme Aircobediening juist is gepositioneerd, ga dan naar de respectievelijke kamerinstellingen onder Instellingen > Kamers & Apparaten Probeer het installatieproces te resetten door Installatie herstarten te kiezen.

Als je airco in de Standaard Modus (indien beschikbaar) reageert op het ON commando via tado° (d.w.z. er volgt een pieptoon), maar de airco gaat niet uit, neem dan contact met ons op via de chat. Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen.