Het kan zijn dat de Slimme Aircobediening V3+ niet juist is gepositioneerd. Of omdat de Slimme Aircobediening niet de juiste bevelen naar je airco stuurt.

Controleer of de tado° Slimme Aircobediening zich direct in het gezichtsveld van de airco bevindt. Test ook of de apparaten niet te ver uit elkaar staan.

Als je Slimme Aircobediening V3+ juist is gepositioneerd, ga dan naar de respectievelijke kamerinstellingen onder Instellingen > Kamers. Probeer het installatieproces te resetten door Installatie herstarten te kiezen.

Als je airco in de niet-thermostatische bedrijfsmodus reageert op het ON commando via tado° (d.w.z. er volgt een pieptoon), maar de airco gaat niet uit, neem dan contact op met onze technische klantendienst.