De Slimme Aircobediening kan mijn airco niet inschakelen. Wat kan ik doen?

Het kan zijn dat de Slimme Aircobediening niet juist is gepositioneerd. Of omdat de Slimme Aircobediening niet de juiste bevelen naar je airco stuurt.

Controleer of de tado° Slimme Aircobediening zich direct in het gezichtsveld van de airco bevindt. Test ook of de apparaten niet te ver uit elkaar staan.

Als je Slimme Aircobediening juist is gepositioneerd, ga dan naar de respectievelijke kamerinstellingen onder Instellingen > Kamers. Probeer het installatieproces te resetten door Installatie herstarten te kiezen.

Als je airco in de niet-thermostatische bedrijfsmodus reageert op het ON commando via tado° (d.w.z. er volgt een pieptoon), maar de airco gaat niet uit, neem dan contact op met onze technische klantendienst.