Als u uw Slimme Aircobediening op een andere airconditioner wilt aansluiten of als u het installatieproces wilt resetten omdat uw airconditioning niet kan worden bediend met de Slimme Aircobediening, kunt u het volgende doen:

1. Ga naar de instellingen in uw tado°-app.
  2. Selecteer de kamer waar uw Slimme Aircobediening is geïnstalleerd.
  3. Selecteer Installatie herstarten.

Als u de installatie herstart, worden de kamers in uw tado° woning niet gewist en behoudt u ook de wifi-instellingen en het Slimme Schema. De Slimme Aircobediening kan uw airconditioning echter niet aansturen voordat de installatie is voltooid.

Als u een nieuwe router heeft of als u de Slimme Aircobediening wilt verbinden met een nieuw draadloos netwerk, volgt u de instructies in dit artikel.

Als u de Slimme Aircobediening naar de fabrieksinstellingen wilt resetten, volgt u de instructies in dit artikel.