Mijn Slimme Aircobediening heeft gereageerd op verschillende commando’s bij het doorlopen van de commando-set voor de niet-thermostatische aansturing. Hoe kan ik overschakelen naar een andere commando-set?

Tijdens de niet-thermostatische installatie van je Slimme Aircobediening heb je de fabrikant van jouw airconditioner geselecteerd en vervolgens onze commando-set zoekmachine gebruikt. Wij slaan de bevestigde commando-sets voor jouw Airco op en stellen jou in staat om tussen de verschillende sets te schakelen.

Een commando-set is een collectie van infrarood signalen om een airco aan te sturen. Verschillende airco modellen, zelfs als ze van dezelfde fabrikant komen, hebben verschillende signalen nodig. tado° heeft een grote database met commando-sets voor een groot aantal fabrikanten en modellen. Omdat iedere commando-set anders is, is het zinvol om te proberen welke commando-set voor jouw airco het beste werkt en welke de gewenste functionaliteit biedt.

Als je naar een andere commando-set wil overschakelen, ga je naar de instellingen van de kamer waarvoor je het commando wil wijzigen en selecteer je Airconditioner. Hier vind je de huidige commando-set en zal je in staat zijn om een andere te kiezen. Als je naar een andere commando-set overschakelt, wordt deze commando vervolgens gedownload naar je Slimme Aircobediening. Nadat het met succes is voltooid, moet je de nieuwe commando-set testen door naar verschillende airco instellingen op het bedieningspaneel te gaan.