Hoe kan ik een Professionele Installatie boeken?

Het duurt maar een paar minuten om een Professionele Installatie te boeken. Dit is wat je moet doen:

1. Ga naar http://tado.com/start en creëer of log in op je account.
  2. Wanneer wordt gevraagd hoe je de tado° apparaten wilt installeren, selecteer je Installatieservice.
  3. Selecteer en bevestig vervolgens je bestaande verwarmingsinstallatie. Dit helpt tado° te bevestigen dat het systeem compatibel is en verzekert een probleemloze installatie.
  4. Voer de vouchercode in die per e-mail naar je is verzonden en ga door met het selecteren van een afspraak.

Als je het proces bij een van de stappen verlaat, dan kan je dit weer oppakken door te klikken op Apparaten in het hoofdmenu. Klik op de Slimme Thermostaat en klik dan op installatie instructies om door te gaan met het boeken van een Professionele Installatie.

Als je alleen Slimme Radiatorknoppen wilt laten installeren neem dan contact met ons op.

*Professionele Installatie is niet in alle landen beschikbaar.