Tijdens de installatie krijg ik een foutcode op het display van mijn cv-ketel. Wat kan ik doen?

Sommige ketels kunnen een foutcode tonen wanneer je tado° apparaten erop hebt aangesloten. Dit komt meestal omdat de tado° apparaten nog niet correct zijn geconfigureerd.

• Zorg ervoor dat je de online installatie-assistent volledig hebt voltooid en het bericht 'installatie voltooid' hebt gezien.
  • Als de installatie is voltooid en de foutcode na een tijdje niet verdwijnt, schakel dan de cv-ketel uit en weer aan om een ​​reset uit te voeren.

Als de foutcode op dit moment nog steeds wordt weergegeven, neem dan contact op met ons Technisch Ondersteuningsteam.