Tijdens de installatie krijg ik een foutcode op het display van mijn cv-ketel. Wat kan ik doen?
Tijdens de installatie krijg ik een foutcode op het display van mijn cv-ketel. Wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige ketels kunnen een foutcode tonen wanneer je tado° apparaten erop hebt aangesloten. Dit komt meestal omdat de tado° apparaten nog niet correct zijn geconfigureerd.

Dit kun je doen om het op te lossen:

1. Zorg ervoor dat je alle stappen van de installatie instructies in the tado° app hebt voltooid. Je ontvangt dan een bericht om te bevestigen dat je de installatie hebt voltooid

2. Als de installatie voltooid is en de foutcode houdt aan, schakel dan de cv-ketel uit en weer aan om een reset uit te voeren.

Als de foutcode nog steeds wordt weergegeven, neem dan contact met ons op via de chatbox en stuur ons:

• een duidelijke foto (pdf of jpg) van de bedrading in het tado° apparaat.

• een duidelijke foto (pdf of jpg) van de bedrading in het apparaat dat door tado° wordt vervangen (indien aanwezig).

Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen.