Hoe installeer je de Slimme Thermostaat en Extensiekit van tado°?

tado° is eenvoudig te installeren door de online installatie-assistent te volgen op

my.tado.com

De installatie-assistent bevat gedetailleerde stapsgewijze instructies afgestemd op jouw verwarmingssysteem, die laten zien hoe je het bestaande systeem kunt ontkoppelen en vervangen door tado°-apparaten.

Omdat de installatie-workflow voor jouw systeem is aangepast, kan dit afwijken van het getoonde voorbeeld.

Na het installeren van de hardware download je de tado°-app op je smartphone. Nu is tado° klaar voor gebruik! Als je de installatie liever niet zelf uitvoert, kun je onze professionele installatieservice in onze webshop boeken.*

*De installatieservice is alleen in bepaalde landen beschikbaar.