Hoe kan ik mijn gehuurde tadoº apparaten kopen?

Om je gehuurde apparaten te kopen dien je ons, ten minste vier weken voordat je huidige contract eindigt, een verzoek te sturen.

De verlenging van je huurcontract wordt stopgezet op het moment dat je bevestigt dat je jouw gehuurde apparaten wilt kopen. Je ontvangt dan een aankoopfactuur aan het einde van je huurjaar.

Je ontvangt hierop ook een korting gelijk aan 50% van de huur van het lopende jaar. Deze korting wordt van de aankoopprijs van het apparaat dat je koopt in mindering gebracht.

Als je bijvoorbeeld je gehuurde Slimme Thermostaat - Starterskit wilt kopen, betaal je:

De koopprijs van de Starterskit (199,99)* - een korting gelijk aan zes maanden huur (€29,94) = Eindprijs van de Starter Kit (€170,05)

Houd rekening met het volgende

• Je kunt je gehuurde apparaten alleen kopen als je woonachtig bent in één van de volgende landen: Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje of Nederland. Als je in een ander land woont, moet je jouw huurcontract opzeggen, je apparaten retourneren en nieuwe kopen.
  • Je zal je tado° apparaten en tado° App kopen in hun huidige versies. Wanneer je de tado° apparaten of App wilt upgraden, klik dan dan hier voor meer informatie over de upgrade-opties.
  • De garantie van 24 maanden voor je apparaten begint op de dag dat je ze ontvangt als onderdeel van je huurovereenkomst.
  • Houd er rekening mee dat wanneer je ons een verzoek stuurt om je gehuurde apparaten te kopen, dat je alle apparaten koopt die samen in je contract worden gehuurd. Helaas kunnen we geen aanvragen verwerken voor een gedeeltelijke overstap van huur naar koop.

* Dit is slechts een voorbeeld. De actuele prijzen zijn te vinden in onze webshop. Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of promoties.