In welke gevallen heb ik een Extensiekit nodig?

Als je een eigen ketel en een bedrade kamerthermostaat hebt, dan heb je geen Extensiekit nodig. Als je daarentegen een eigen ketel en een draadloze of geen kamerthermostaat hebt, dan heb je de Extensiekit nodig.

De Extensiekit bestaat uit de Extensiebox, een kabel om dit apparaat aan te sluiten op de ketel en stekkers voor verschillende ketels. De Extensiebox wordt naast de ketel geïnstalleerd en ermee verbonden met de meegeleverde kabel. De Slimme Thermostaat en de Extensiebox communiceren vervolgens draadloos met elkaar via radiosignalen.