Kan ik tado° gebruiken met meer dan één gebruiker?

tado° functioneert ook met meerdere bewoners, met of zonder smartphone. Alle bewoners met een smartphone kunnen de app installeren en inloggen met hun gebruikersaccount. Personen zonder een smartphone kunnen tado° beheren via onze webapplicatie (tado.com/webapp) of rechstreeks op het apparaat zelf. Een aangepast schema instellen voor bewoners zonder een smartphone is ook mogelijk.

Wanneer de locatiegebaseerde controle is geactiveerd, dan wordt de locatie van de smartphones van de bewoners gebruikt om tado° aan te sturen. Wanneer de laatste bewoner het huis verlaten heeft, dan schakelt tado° naar de Afwezigheidsmodus Zodra de eerste bewoner terug op weg naar huis is, schakelt tado° terug naar de Thuismodus of Slaapmodus.