Ik heb geen smartphone. Kan ik tado° gebruiken?

tado° biedt een breed gamma aan functies aan om je kosten en energie te helpen besparen en tegelijk toch je comfort te verhogen. Als je geen smartphone hebt, dan kan je tado° nog altijd installeren. Zonder smartphone zal je verwarming niet automatisch aangestuurd worden op basis van je aan- of afwezigheid in huis. Je kunt de verwarming evenwel controleren via je computer. Door gebruik te maken van de eenvoudige user interface in de tado° webapplicatie, kan je bijvoorbeeld een tijdschema opstellen voor je verwarming. Bovendien helpt tado° je energie te besparen door tijdens het aansturen van de verwarming rekening te houden met de lokale weergegevens en weersvoorspellingen.