Smart Home-integraties gebruiken met tado°
Welke taalopdrachten en talen zijn beschikbaar voor Google Home?
Welke taalopdrachten en talen zijn beschikbaar voor Google Home?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Spraakopdrachten verwarming

Met Google Home spraakopdrachten kun je het volgende in je tado° verwarmings-setup doen:

• Schakel je tado° apparaten aan of uit in één of meerdere kamers.

• Vraag naar de huidige temperatuur in elke kamer met een tado° verwarmingsapparaat

• Vraag naar de vochtigheidsgraad in elke kamer met een tado° verwarmingsapparaat.

• Pas de temperatuur aan in elke kamer met een tado° verwarmingsapparaat.

• Pas de Warm water instellingen aan.

Denk eraan dat je deze vragen op verschillende manieren kunt formuleren, bijvoorbeeld: ‘Ok Google, zet de woonkamer op verwarmen’, Ok Google, verwarm woonkamer tot 25 graden’, of ‘Ok Google zet woonkamertemperatuur 3 graden hoger’. Dus bekijk wat het beste werkt voor jou.

Spraakopdrachten koeling

Je kunt Google Home spraakopdrachten ook gebruiken om het volgende te regelen voor je Slimme Aircobediening:

• Je Slimme Aircobediening aan of uitschakelen.

• Cool/Heat modus selecteren.

• De temperatuur aanpassen.

Beperkingen spraakopdrachten

Op dit moment is het niet mogelijk om het volgende met Google Home spraakopdrachten aan te passen:

Automatisch handmatige bediening activeren

Wanneer je Google Home een commando geeft waar tado° apparaten in zitten, zullen de betreffende tado° apparaten automatisch overschakelen naar Handmatige bediening in de tado° app. Dit eindigt afhankelijk van de tijdsduur voor Handmatige bediening van het apparaat welke je in de tado° app hebt geselecteerd.

Google Assistant ondersteunt Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Nederlands, en meer.