Kan ik mijn warme water beheren met Google Home?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de warmwaterregeling is geactiveerd in je tado°-account, kun je ook Google Home gebruiken om je warme water te regelen.

Automatische handmatige bediening activering

Alle wijzigingen via Google Home zullen automatisch de Handmatige bediening op het tado° apparaat activeren. Je kunt de duur van Handmatige bediening veranderen in de tado° app. Ga naar Instellingen> Kamers & Apparaten > Kamer naam > Handmatige bediening op het tado° apparaat.