Hoe kan ik tado met Google Home inrichten?

Om tado°-apparaten met Google Home te bedienen, voeg je de tado°-app toe via de Google Home-app door 'Smart Home Control' in het menu te selecteren.

115005867483_SetupGoogleHome_EN-1.png 115005867483_SetupGoogleHome_EN-2.png

Tik in het tabblad ‘Apparaten’ (rechtsonder) op het plusteken “+” en zoek in de lijst met Google Home-compatibele services naar tado°. In de volgende stap wordt gevraagd om in te loggen met je tado°-account en de voorwaarden te accepteren.

Zodra je tado°-account is gekoppeld aan Google Home, worden al jouw tado°-kamers vermeld als apparaten in het gedeelte 'Smart Home Control'. Je kunt ze ook toewijzen aan kamers om het eenvoudiger te maken om meerdere apparaten met één enkele opdracht te besturen.

Als je geen Google Home-apparaat hebt, wordt het proces van het koppelen van tado° aan de Google Assistent beschreven in de volgende artikelen: