Commando's die via HomeKit worden gegeven, starten de handmatige bediening met de aangegeven instelling. Het standaardgedrag voor Handmatige bediening is om een ​​instelling te behouden tot de instelling door de gebruiker zal worden gewijzigd.

Om te begrijpen hoe lang een opname actief blijft, bekijk het volgende artikel:

Het beëindigen van handmatige besturing via HomeKit is momenteel niet mogelijk.