Hoe kan ik de duur van een invoer beperken via Apple HomeKit?

Commando's die via HomeKit worden gegeven, starten de handmatige bediening met de aangegeven instelling. Het standaardgedrag voor Handmatige bediening is om een ​​instelling te behouden tot de instelling door de gebruiker zal worden gewijzigd.

Om te begrijpen hoe lang een opname actief blijft, bekijk het volgende artikel:

Het beëindigen van handmatige besturing via HomeKit is momenteel niet mogelijk.