De zwarte pin van de motor van mijn Slimme Radiatorknop valt niet terug in de behuizing wanneer ik het apparaat demonteer. Wat kan ik doen?

Om ervoor te zorgen dat de zwarte pin van uw Slimme Radiatorknop in zijn behuizing terugvalt start je het apparaat gewoon opnieuw op.

Wanneer de herstart is geslaagd, verschijnt de melding "Hi" op het display en trekt de zwarte pin zich terug.

Wanneer je de Slimme Radiatorknop opnieuw monteert, zal deze beginnen te kalibreren om de open en gesloten positie van de radiatorkraan te vinden. Meer informatie: