Hoe monteer ik de adapter voor de Giacomini 22,6 mm radiatorventielen, zodat mijn Slimme Radiatorknop past
Hoe monteer ik de adapter voor de Giacomini 22,6 mm radiatorventielen, zodat mijn Slimme Radiatorknop past
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beschikbaarheid: In het tado° pakket inbegrepen

Deze adapter wordt met een pin-verlengstuk geleverd. Plaats het pin-verlengstuk in de voorkant van de adapter. Zet de adapter daarna op het radiatorventiel en zorg ervoor dat hij goed vastzit.