Hoe monteer ik de adapter voor de Danfoss RAVL 25.5 mm radiatorventielen met 4 notches, zodat mijn Slimme Radiatorknop past?
Hoe monteer ik de adapter voor de Danfoss RAVL 25.5 mm radiatorventielen met 4 notches, zodat mijn Slimme Radiatorknop past?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beschikbaarheid: In het tado° pakket inbegrepen

Trek de adapter een beetje open en sluit hem stevig rond de ventiel schroefdraad.

Bekijk deze instructie-video voor meer informatie over dit onderwerp.

Neem alstublieft contact met ons op als bovenstaande adapter ontbreekt in het tado° pakket.