Hoe monteer ik de adapter voor de Danfoss RA radiatorventielen, zodat mijn Slimme Radiatorknop past?

Zorg ervoor dat je de schroef niet te strak aandraait. Hij moet net goed genoeg vast zitten om de adapter op zijn plaats te houden en de thermostaat te monteren. Bij correcte installatie moeten de twee bovenste delen van de adapter op elkaar worden uitgelijnd zoals aangegeven, er mag geen overlapping of oneffenheid zijn.

Let op:
Voor sommige productiebatches van deze grijze plastic adapter zijn we een productieprobleem tegengekomen, dat niet voldoet aan onze normale kwaliteitsnormen.

Als je problemen hebt met de grijze Danfoss RA-adapters, kunnen we u een vervangende adapter sturen. Vraag een gratis vervanging voor jouw Danfoss RA radiatorventiel.