Hoe monteer ik de adapter voor de M28 x 1.5 radiatorventielen, zodat mijn Slimme Radiatorknop past?
Hoe monteer ik de adapter voor de M28 x 1.5 radiatorventielen, zodat mijn Slimme Radiatorknop past?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beschikbaarheid: In het tado° pakket inbegrepen

Deze adapter heeft meerdere pin-verlengstukken. Meet de afstand tussen het uiteinde van de pin en het begin van de schroefdraad om te weten welk pin-verlengstuk je moet gebruiken.

Plaats het juiste pin-verlengstuk in de adapter zodanig dat de kop van het verlengstuk richting de ventiel pin wijst. Monteer de samengevoegde adapter zodat hij de hele ventiel schroefdraad bedekt.