Hoe voer ik een HomeKit configuratie reset voor de Internetbridge door?

Om alle instellingen van de HomeKit te resetten, houd je de factory reset-knop op de achterkant van de Internetbridge ten minste 10 seconden ingedrukt terwijl deze is aangesloten, totdat alle leds knipperen. Als de procedure correct is uitgevoerd, knipperen alle LED's 5 keer.

Opmerking: Dit zet alleen de HomeKit-instellingen terug. Alle andere informatie zoals tado°-zones en de pairing (koppeling) tussen apparaten wordt niet verwijderd.