Smart Home-integraties gebruiken met tado°
Hoe kan ik de HomeKit-configuratie voor de Internetbridge resetten?
Hoe kan ik de HomeKit-configuratie voor de Internetbridge resetten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de HomeKit-configuratie van de Internetbridge te resetten ga je als volgt te werk:

1. Verwijder het apparaat uit de Apple Home app. Ga naar Kamers, selecteer de Internetbridge en scroll naar beneden om Verwijder Accessoire te selecteren. Kies dan Verwijderen.

2. Zorg ervoor dat de Internetbridge op het stroomnet is aangesloten.

3. Houd de factory-reset-knop op de achterkant van de Internetbridge ten minste 10 seconden ingedrukt, totdat alle leds knipperen. Je kunt hier een pen of een ander spits voorwerp voor gebruiken.
    Dit zal alle HomeKit-data van de Internetbridge verwijderen. Als de procedure correct is uitgevoerd, knipperen de leds 5 keer.

Opmerking: Dit proces reset alleen de HomeKit-instellingen. Alle andere informatie zoals tado°-kamers en de pairing (koppeling) tussen apparaten wordt niet verwijderd.