Hoe kan ik de kalibratie van de Slimme Radiatorknop resetten zodat ik het apparaat op een andere radiator kan monteren?

Direct na het monteren van de kop van de Slimme Radiatorknop op de bevestigingsbeugel, zal het apparaat proberen de posities te bepalen waarin het ventiel volledig open en gesloten is. Dit proces wordt kalibreren genoemd.

Zodra het succesvol gekalibreerd is, slaat het apparaat de kalibratiewaarden op. Als je de Slimme Radiatorknop op een andere radiator wilt monteren moeten de kalibratiewaarden teruggezet worden, omdat elk radiatorventiel (zelfs van hetzelfde type) licht afwijkende dimensies heeft.

Om de kalibratiewaarden opnieuw in te stellen, start je het apparaat opnieuw op. Wanneer de herstart is geslaagd, licht "Hi" op in het display en de motor trekt zich terug in de behuizing.

Nu is het apparaat klaar voor een nieuwe kalibratie. Bevestig het eenvoudig aan de montagebeugel om het kalibratieproces te starten.