Hoe kan ik de batterijoptimalisatie voor de tado° App in Android 7 (Nougat) op Samsung Devices verwijderen?

Instellingen voor batterijoptimalisatie kunnen de gegevensoverdracht tussen uw mobiele telefoon en tado° blokkeren en daarom de de locatie-gebaseerde besturing van tado° nadelig beïnvloeden.

In Android 7 (Nougat) heeft Samsung een "device maintenance" - functie vooraf geïnstalleerd, waardoor alle geïnstalleerde toepassingen op de mobiele telefoon standaard worden beperkt. Volg de stappen om deze monitorfunctie voor de tado° app uit te schakelen:

1. Open de Instellingen op je mobiele telefoon
  2. Ga naar het gedeelte Apparaatonderhoud
  3. Ga naar het gedeelte Batterij in
  4. Ga naar beneden om het gedeelte Niet-gecontroleerde apps te openen
  5. Druk op de knop Apps toevoegen en selecteer de tado° app
  6. Nadat de tado° app is geselecteerd, druk je op de knop Gereed

alt=

alt=

Naast de functie "Apparaatonderhoud", moet de tado° app uitgesloten worden van de optimalisatie van de batterij. Voer de volgende stappen uit om de batterijoptimalisatie voor de tado° app uit te schakelen:

1. Open de Instellingen op je mobiele telefoon
  2. Ga naar het gedeelte Apps in
  3. Ga naar het menu in de rechterbovenhoek en klik op Speciale toegang
  4. Ga naar het Batterijverbruik optimaliseren gedeelte
  5. Zet de schuifregelaar naast de tado° app in de UIT positie