Hoe controleert de Slimme Aircobediening mijn airco?

De Slimme  Aircobediening vervangt de afstandsbediening van jouw airco en laat je het klimaat van jouw huis overal vandaan regelen.

Er zijn twee manieren waarop de Slimme Aircobediening jouw airco kan aansturen.

Thermostatische aansturing

In de thermostatische aansturing regelt de Slimme Aircobediening jouw airco rechtstreeks. Het werkt als een kamerthermostaat en meet de huidige kamertemperatuur. Het schakelt ook je airco aan en uit om de temperatuur te behouden die je op tado° hebt ingesteld.

In deze bedieningsmodus kun je een temperatuurbereik definiëren waarbinnen tado° de kamertemperatuur moet handhaven. Dit wordt het acceptatie-bereik genoemd. tado° schakelt jouw airco in en uit op basis van de doeltemperatuur die je hebt ingesteld en het acceptatie-bereik.

In de thermostatische aansturing kun je sommige instellingen van je airco misschien niet gebruiken zoals de droogmodus, ventilatiemodus, verschillende ventilatorsnelheden, enz.

Niet-thermostatische aansturing

Bij niet-thermostatische aansturing zendt de Slimme Aircobediening de gewenste doeltemperatuur en instellingen naar jouw airco. Je airco regelt en handhaaft direct de kamertemperatuur op basis van de gemeten temperatuur en de doeltemperatuur die is ingesteld op tado°.