tado° bedekt het vlak dat door de oude thermostaat werd afgedekt niet helemaal. Wat kan ik doen?
tado° bedekt het vlak dat door de oude thermostaat werd afgedekt niet helemaal. Wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

tado° biedt een Afdekplaat aan, met openingen voor de kabels, die de kale plek aan de muur volledig afdekt. Hiermee kun je de installatie perfect afwerken.

Vanwege de ruimte tussen de schroeven, kun je de Afdekplaat alleen met de Bedrade Slimme Thermostaat en de Extensiekit gebruiken.

Voor de Draadloze Temperatuursensor en de Slimme Aircobediening, kun je in plaats daarvan de tado° Houder gebruiken.

Je kunt de afdekplaat in onze Webshop kopen.