Wat betekenen de verschillende symbolen van de warmtevraag in de app en in het klimaatrapport?

tado° berekent een warmtevraag voor elke verwarmingszone die tado° aanstuurt. De hoeveelheid warmte die wordt gevraagd hangt af van de doeltemperatuur, de huidige en eerder gemeten temperaturen, karakteristieken van het gebouw en het weer.

Op het hoofdscherm

Het hoofdscherm geeft het niveau van de warmtevraag op dit moment aan: geen / laag / gemiddeld / hoog

Voor installaties met meerdere zones zorgt de gecombineerde warmtevraag voor de sturing van de ketel.

In het klimaatrapport

De niveaus van de warmtevraag worden ook weergegeven in het klimaatrapport als de warmte-overlay geactiveerd wordt aan de rechterkant.

Door een bepaald tijdspunt in het klimaatrapport ingedrukt te houden, worden dezelfde symbolen gebruikt om de warmtevraag te visualiseren.