De 'Power' LED op de Internetbridge brandt, maar de andere LED’s blijven uit. Wat betekent dit?
De 'Power' LED op de Internetbridge brandt, maar de andere LED’s blijven uit. Wat betekent dit?
Manuel avatar
Geschreven door Manuel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Power LED op de Bridge geeft aan dat de Bridge is ingeschakeld maar dat het nog geen LAN-poort heeft gedetecteerd. Als de 'Router' LED niet begint met knipperen kort nadat de Bridge is aangesloten op een router, controleer dan het volgende:

1. Controleer de Ethernet-kabel die de Bridge verbindt met de router. Zorg ervoor dat de kabel goed aan beide uiteinden is aangesloten. Probeer een andere Ethernet-kabel en/of een andere LAN-poort voor het aansluiten van de Bridge op uw router.

2. Controleer of de LAN-poort is uitgeschakeld. Als de lampjes op de poort niet oplichten wanneer u er een kabel op aansluit, is de poort waarschijnlijk uitgeschakeld en moet u deze inschakelen in de routerinstellingen.