De ‘Cloud’ LED op de Internetbridge knippert, wat betekent dat?
De ‘Cloud’ LED op de Internetbridge knippert, wat betekent dat?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een knipperende Cloud LED op de Bridge geeft aan dat de Bridge een verbinding tot stand probeert te brengen met de tado° Servers. Zodra de verbinding is opgebouwd, zal de Cloud LED blijven branden.

Als de Cloud-LED langer dan 10 minuten blijft knipperen, start je de Internet Bridge opnieuw door deze gedurende 10 seconden los te koppelen van de voeding.

Als dit niet helpt, controleer dan het volgende:

• Controleer of het internet werkt door toegang te krijgen tot een website via hetzelfde netwerk.

• Controleer of app.tado.com toegankelijk is van de specifieke poort die u gebruikt om de Bridge te verbinden. Als andere websites toegankelijk zijn, maar app.tado.com niet, kun je contact met ons op via de chat. Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen.

• Controleer de instellingen voor de ouderlijke controle van uw router en geef toegang tot app.tado.com.

• Als geen van de bovenstaande punten het probleem oplossen, stelt u Google DNS in als uw primaire DNS in de DNS-instellingen van uw router.

Als je hierbij problemen ondervindt of meer hulp nodig hebt, raadpleeg dan de gebruikershandleiding van je router.

Als geen van de bovenstaande oplossingen het probleem oplost, neem dan contact met ons op en geef het exacte merk en typenummer van je router door.