Hoe voer ik de upgrade van de huidige Internetbridge naar de HomeKit ondersteunende Internetbridge door?

Als je al een eerdere versie van de tado° Bridge hebt geïnstalleerd, dan kun je naar je nieuwe HomeKit ondersteunende Internetbridge upgraden in 3 eenvoudige stappen:

1. Selecteer “apparaat toevoegen” in het hoofdmenu van de app. Selecteer de Bridge (vervanging) en registreer het apparaat door simpelweg de QR code te scannen op de achterkant van het apparaat of de bijgevoegde sticker.
  1. Ontkoppel de oude bridge en verbind de LAN- en USB-kabel met de nieuwe Internetbridge.
  1. Als de nieuwe Internetbridge met het internet verbonden is, zullen alle geïnstalleerde apparaten automatisch opnieuw verbinden met de nieuwe bridge. Dit kan tot 45 minuten duren. Zorg ervoor dat de nieuwe bridge verbonden blijft gedurende deze tijd. Verbind de oude bridge niet opnieuw.