Er wordt ‘geen externe toegang’ in de apps weergegeven als de apparaten in jouw huis niet kunnen communiceren met de tado°-server.

Als je op het punt staat een tado°-apparaat te installeren, zorg er dan voor dat het apparaat is gepaired met de Internetbridge.

Bekijk instructies om te pairen

Als jouw tado°-apparaten al een keer zijn gepaired en volledig operationeel waren, selecteer dan hieronder uw tado°-configuratie voor het oplossen van problemen:

Je kan altijd handmatig de verwarming of koeling aansturen via het tado° apparaat zelf, zelfs als er geen connectie is.