Ik heb Slimme Radiatorknoppen geïnstalleerd en de app geeft aan dat er geen toegang op afstand is. Wat betekent dit en wat kan ik er aan doen?

De internetverbinding bij u thuis is tijdelijk onderbroken

De meest voorkomende aanleiding voor “geen toegang op afstand” is een tijdelijke onderbreking van de internetverbinding in uw huis welke meestal vanzelf verholpen wordt. Meer informatie hierover vindt u in ons artikel: Wat gebeurt er als de verbinding met het internet tijdelijk onderbroken is?

Als de internet onderbreking blijft bestaan, controleer dan of het router van stroom is voorzien en herstart het router indien dit het geval is.

De Bridge kan geen verbinding maken met de tado° server

Controleer de LEDs op uw bridge voor probleemoplossen.

De radiolink tussen de Slimme Radiatorknop en de Bridge is onderbroken

In uitzonderlijke situaties kan het voorkomen dat de radioverbinding tussen een Slimme Radiatorknop en de Bridge onderbroken wordt. Dit betekent ook dat de apparaten onderling geen informatie meer kunnen uitwisselen. Als u een instelling aanpast op één van de Slimme Radiatorknoppen, zal het weergeven dat er veranderingen zijn die nog niet gesynchroniseerd zijn met andere Slimme Radiatorknoppen.

De batterijen in de Slimme Radiatorknop zijn leeg

Als de batterijen in de Slimme Radiatorknoppen volledig leeg zijn dan zal het display niet meer oplichten als u aan de temperatuurregelaar draait. Vervang alstublieft de batterijen.